Over Dutch Promo Bags

Daar waar anderen uw logo op de tas plaatsen vraagt Dutch Promo Bags zich af of dat wel het optimale resultaat is.

Neem Contact op

Onze Specialisten

Marrie Schippers

Eigenaresse

Nel Kroon

Max Bouwman Medewerker Dutch Promo Bags

Max Bouman

Even onszelf voorstellen

Het enthousiaste team van Dutch Promo Bags is ervaren in het adviseren, produceren, bedrukken en leveren van alle soorten en maten draagtassen. Onze missie is het succesvol promoten van bedrijven door het professioneel visueel maken van hun beeldmerk. Draagtassen zijn veel gebruikte dragers van logo’s en promoties.

We denken daarin mee met onze klanten door te adviseren welke draagtas het meest geschikt is voor allerlei doeleinden. Van luxe tassen voor juweliers tot basic draagtassen. Voor elke toepassing hebben we de ideale draagtas en verzorgen we een fraaie bedrukking.

Ons assortiment is breed en bestaat uit papieren tassen, plastic tassen, woven of non-woven tassen, katoenen tassen, linnen tassen, ecologische tassen, milieuvriendelijke tassen en nog veel meer.

Naast draagtassen bieden we ook verpakkingsmaterialen, zoals wijnflesverpakkingen, kledinghoezen, decoratief pakpapier, linten en strikken. Kijk in onze webshop voor inspiratie en bestel online fraaie verpakkingsmaterialen. Goedkoop en snel in huis direct uit onze voorraad.

Als u advies nodig heeft omtrent de juiste keuze van draagtassen of het verzorgen van een aansprekende promotionele bedrukking, neem dan snel contact met ons op.
We hebben altijd de juiste oplossing en vinden het leuk u daarmee verder te helpen.
Neem Contact op

Dalalou Natural Birth Essentials

Heel fijn en meedenkend contact met de Dutch Promo Bags. Er is veel meer mogelijk dan op de site vermeld. Wij zijn heel blij met de biologisch katoenen tas, goede prijs kwaliteit verhouding.

- Esmarel van Dalalou

Skatestore

Inmiddels maken wij 13 jaar gebruik van de tassen van Dutch Promo Bags. Naast de eerlijke prijzen is de service en het contact altijd uitmuntend. Aanrader!

- Milan Schets

Used Products

Betrouwbaar bedrijf. Fijn zakendoen, scherpe prijzen en persoonlijk contact!- Berthold Bakker

Personal Training Company

Aangezien dit mijn eerste bestelling was ben ik ook heel erg tevreden over de goede en duidelijke begeleiding bij onze order. Jouw service hierin waardeer ik enorm.

- Niels Rutte