Jouw bedrukte
Verpakkingen

Dutch Promo bags kan veel leveren op het gebied van diverse verpakkingen, denk hierbij aan: Broodzakken in vele mogelijkheden, Wijn verpakkingen, Cadeau dozen, Verzendverpakkingen, Papieren zakjes, Feestverpakkingen, Vloeipapier, mooi Cadeaulint en nog veel meer. Kijk eens op onze webshop en dan overleggen we over de bedrukkingsmogelijkheden.

Offerte Aanvragen

Welke verpakking zoek jij?

Magneetdozen

Bent u opzoek naar een luxe geschenk doos? Kies dan voor deze luxe magneetdozen, de dozen zijn in allerlei kleuren en maten verkrijgbaar en zijn ideaal voor een geschenk in te doen. De doos is zeer gemakkelijk in elkaar te zetten en is van een stevig materiaal gemaakt, ook zitten er twee magneetstrippen op de doos.

Offerte Aanvragen

Plastic broodzakken

Voor standaard plastic broodzakken eventueel aan een beugel kunt u bij ons ook een scherpe offerte aanvragen. Deze broodzakken zijn één- of tweezijdig te bedrukken in verschillend aantal kleuren. Mooi glanzend basismateriaal in diverse diktes verkrijgbaar, afgestemd op uw brood. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Papieren zak

Deze papieren zak is perfect om een kleinigheidje in mee te geven of om andere spullen in mee te geven. Op de papieren zak kunt u zelf uw ontwerp van het logo laten plaatsen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor deze papieren zak.

Offerte Aanvragen

Plastic verzendzakken

Plastic verzendzakken zijn praktisch en representatief. Verstuur alles makkelijk en veilig. We leveren plastic verzendzakken in verschillende uitvoeringen en altijd scherp geprijsd. Vraag ons naar demogelijkheden op het gebied van formaten en bedrukking of andere aspecten. We beantwoorden al uw vragen snel en helder.

Offerte Aanvragen

Shop-in-bags

Shop-in-bag tasjes zijn handig en heb je altijd bij de hand. Neem alles makkelijk mee en houd je handen vrij. In diverse kleuren en te bedrukken met een eigen ontwerp mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Offerte Aanvragen

Papieren tas met venster en gedraaid koord

Deze papieren tas met gedraaid koord en venster is leuk om ergens ten toon te stellen. Door het venster zijn er verschillende manieren om deze mooie tas te gebruiken. U kunt op de hang tag wat aan de tas zit nog een leuk tekstje schrijven. Stuur ons gerust een bericht voor alle mogelijkheden.

Offerte Aanvragen

Papieren snacktas

Papieren snacktassen zijn stevig en kunnen bedrukt worden met logo en eventueel een actiebeeld. Door de brede bodem en de zij vouw zijn ze geschikt voor snackbars, take away en bezorg- en afhaaldiensten. Ze zijn verkrijgbaar in wit en kraft. Vraag ons naar de mogelijkheden met betrekking tot afname, formaten en andere gewenste informatie over deze tassen. We adviseren u graag.

Offerte Aanvragen

Papieren wijnfles tas

Papieren tassen met een papieren gedraaid handvat bieden meer draagvermogen dan tassen met een platte lus. Daarnaast heeft deze tas een luxe uitstraling en is geschikt voor vele toepassingen. Al dan niet bedrukt met uw logo of andere opdruk. Vraag ons naar de mogelijkheden met betrekking tot afname, kleuren, formaten en andere gewenste informatie over deze tassen. We adviseren u graag.

Offerte Aanvragen

Staat uw verpakking er niet tussen?

Geen zorgen, ons assortiment is heel breed en met alle mogelijkheden komen wij er vast wel uit om aan uw wensen te voldoen.

Offerte Aanvragen