Jouw bedrukte
Verpakkingen

Dutch Promo bags kan veel leveren op het gebied van diverse verpakkingen, denk hierbij aan: Broodzakken in vele mogelijkheden, Wijn verpakkingen, Cadeau dozen, Verzendverpakkingen, Papieren zakjes, Feestverpakkingen, Vloeipapier, mooi Cadeaulint en nog veel meer. Kijk eens op onze webshop en dan overleggen we over de bedrukkingsmogelijkheden.

Offerte Aanvragen

Welke verpakking zoek jij?

Geschenkdoos bedrukken

Op zoek naar een mooie verpakking? Ga voor een geschenkdoos! Ideaal voor het verpakken van sieraden of andere kleine cadeaus. Onze geschenkdozen noemen we ook wel magneetdozen. Dit zijn dozen met twee magneetstrippen waardoor de doos perfect sluit. Kies uit verschillende kleuren en maten. Natuurlijk is het mogelijk om een geschenkdoos te laten bedrukken. Jouw logo of ontwerp maakt het helemaal af!

● Geschenkdozen bedrukken vanaf 25 stuks.
● In diverse verschillende formaten.
● In rood, zwart, goud, wit en zilver en nog veel meer verschillende kleuren.
● Binnen ca. 10 dagen geleverd.

Liever een geschenkdoos zonder opdruk bestellen? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op. Ben je op zoek naar een andere soort doos? Neem dan eens een kijkje bij onze doosjes in onze webshop.

Offerte Aanvragen

Plastic broodzakken bedrukken

We bedrukken ook plastic broodzakken voor bakkerijen. Een mooie bedrukte broodzak met logo voor jouw producten. Voor standaard plastic broodzakken (eventueel aan een beugel) hebben we ook scherpe prijzen! Deze broodzakken zijn een- of tweezijdig te bedrukken in verschillend aantal kleuren. Mooi glanzend basismateriaal in diverse diktes verkrijgbaar, afgestemd op het brood. We helpen je graag bij het ontwerpen van een broodzak.

● Plastic broodzakken bedrukken vanaf 25.000 stuks.
● In diverse verschillende formaten, voor heel brood, half brood en broodjes, elke maat is mogelijk.
● Transparant is de basis kleur.

Offerte Aanvragen

Papieren zakken bedrukken

Papieren zakken nodig? Leuk om een kleinigheidje in mee te geven. Perfect als je een sieraden- of decoratie winkel hebt. De papieren zakjes worden ook gebruikt als cadeaupapier. Zo pak je snel en op een leuke manier cadeautjes in. Je maakt de zakjes natuurlijk helemaal af met jouw eigen logo of ontwerp. Gebruik ook deze papieren zakken als goodiebag. Ook deze zakken bedrukken we graag met logo of ander ontwerp.

● Vanaf 25.000 stuks.
● In een aantal verschillende formaten, vraag ons informatie.
● Voor bedrukte zakjes in wit of bruin met bedrukking te leveren. Onbedrukte zakjes in diverse kleuren te leveren, kijk op onze webshop.
● Binnen 2-3 dagen geleverd, bedrukt in overleg.

Liever een papieren zak zonder opdruk? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op. Geen inspiratie voor een opdruk? Neem dan eens een kijkje bij papieren zakken in onze webshop.

Offerte Aanvragen

Plastic verzendzakken bedrukken

Iedereen winkelt tegenwoordig online! Daarom kan jouw winkel natuurlijk niet zonder plastic verzendzakken. Laat mooie plastic verzendzakken bedrukken met jouw logo. Onze zakken zijn praktisch en representatief. Verstuur alles makkelijk en veilig. We bedrukken plastic zakken in verschillende uitvoeringen en altijd scherp geprijsd.

● Plastic verzendzak bedrukken vanaf 2.000 stuks.
● In diverse verschillende formaten te verkrijgen, afgestemd op uw artikel.
● Voor verschillende kleuren, vraag ons de mogelijkheden naast de standaard kleur wit en zwart.
● Levering in overleg.

Liever geen plastic verzendzak bedrukken? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op. Ben je opzoek naar een andere soort plastic zak? Neem dan eens een kijkje bij onze plastic verzendzakken in onze webshop.

Offerte Aanvragen

Kleine polyester opvouwbare tasjes bedrukken

Deze kleine polyester tasjes noemen we ook wel Shop-In-Bags. De tasjes nemen weinig ruimte in beslag en ideaal wanneer je veel tasjes met ook nog uw naam per dag weggeeft. Deze kleine tasjes bedrukken we in verschillende kleuren en formaten. Bedruk de tassen met jouw logo of ontwerp.

● Kleine tasjes bedrukken vanaf 50 stuks.
● In twee verschillende formaten: 33,5x58+2x 6,5 cm en 40x70+2x7,5 cm
● In veel verschillende kleuren, zoals wit, zwart, rood, roze, groen, blauw en grijs.
● Binnen ca. 10 dagen geleverd.

Liever een klein tasje zonder opdruk bestellen? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op. Ben je op zoek naar een ander soort tasje? Neem dan eens een kijkje bij onze kleine tasjes in onze webshop.

Offerte Aanvragen

Papieren tas met venster en gedraaid koord

Misschien ben je wel op zoek naar iets unieks! Ook daar helpen we je graag bij. Onze papieren tas met venster is leuk en een keer wat anders. Jouw product wordt als het ware tentoongesteld in een papieren tasje. Deze tassen hebben een leuk extraatje: een papieren hangtag. Ideaal voor een persoonlijke boodschap. Deze tasjes zijn gemaakt van kraft papier.

● Vanaf 100 stuks.
● In drie verschillende formaten:  
11,5 + 6,4 x 14,5 cm, 8 + 8 x 19 cm en       22 + 12 x 32 cm.
● In bruin, zwart bruin en zwart te verkrijgen.
● Binnen 2-3 dagen geleverd.

Offerte Aanvragen

Papieren snacktas bedrukken

Papieren snacktassen zijn stevig en kunnen bedrukt worden met logo en eventueel een grotere afbeelding. Door de brede bodem en de zijvouw zijn ze geschikt voor snackbars, take away en bezorg- en afhaaldiensten. Zo kan een grote bestelling makkelijk worden vervoerd.

● In wit en bruin kraft beschikbaar.
● Papieren snacktas bedrukken vanaf 250 stuks middels zeefdruk en custom made op aanvraag.
● In twee verschillende formaten: 26x17x25 cm en 32x21,5x27 cm.
● Binnen 10 dagen geleverd als zeefdruk order, custom made op aanvraag.

Liever geen papieren snacktas bedrukken? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op. Geen inspiratie voor een opdruk? Neem dan eens een kijkje bij onze papieren snacktas in onze webshop.

Offerte Aanvragen

Papieren wijnfles tas bedrukken

Een wijnfles is natuurlijk een ideaal relatiegeschenk. Maar een fles wijn is natuurlijk voor iedereen een leuk cadeau. Dus wat is een fles wijn zonder mooie cadeauverpakking? Onze kraft wijnfles tas is perfect om een mooie wijnfles in mee te geven. De wijnfles tas kan bedrukt worden met uw logo. De wijnfles tas heeft gedraaide koorden wat zorgt voor eenluxe uitstraling.

● Papieren wijnflestassen bedrukken vanaf 250 stuks.
● In diverse verschillende formaten, dit afhankelijk van het aantal flessen.
● Wit en bruin zijn de verschillende kleuren papier maar doormiddel van all overdruk kunnen we aan al uw wensen voldoen, een mooie zwarte wijnflestas met een mooie opdruk oogt heel chique.
● Levering in overleg maar vanuit de webshop in zeefdruk kunnen we ook binnen 10 dagen leveren.

Liever geen papieren wijnfles tas bedrukken? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op. Geen inspiratie voor een opdruk? Neem dan eens een kijkje bij onze papieren wijnfles tassen in onze webshop.

Offerte Aanvragen

Vraag een offerte aan

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen voor het bedrukken van tassen? Wij reageren binnen een paar uur. Onze offertes zijn vrijblijvend en op maat gemaakt.

Offerte Aanvragen