Jouw bedrukte
Ecologische draagtas

Dutch Promo Bags heeft zich sterk verdiept in ecologische oplossingen voor promotietassen. Jute, linnen, vilten of katoenen draagtassen. In dit menu vind u een overzicht van de mogelijkheden. Dutch Promo Bags adviseert u graag bij het kiezen van de juiste tas.

Offerte Aanvragen

Welke draagtas zoek jij?

Papieren tas met gestanst handvat

Gerecycled Kraft is een duurzame oplossing voor een praktische draagtas. Het straalt direct duurzaamheid uit en is vriendelijk voor het milieu. Met stevig gestanst handvat. Meerdere formaten beschikbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden. Deze kraft tas met uit gestanste handvaten kan met een leuke opdruk en geeft een luxe uitstraling.

Offerte Aanvragen

Luxe papieren tas

Deze luxe kraft tas met katoenen koorden is perfect geschikt om kleding of andere artikelen in mee te geven. De luxe tas heeft een stoere uitstraling en is dus de juiste tas om mee te geven aan uw klanten. Vraag een offerte aan en wij zullen u graag adviseren over alle mogelijkheden.

Offerte Aanvragen

ZERO TREE papieren tas

De ZERO TREE grasvezel tas is een zeer ecologische tas. De tas is gemaakt van gerecycled papier en katoen afval en is verwerkt met grasvezels, dit maakt de tas erg duurzaam en stevig. De tas is goed geschikt om producten in mee te geven. Vraag ons naar de mogelijkheden met betrekking tot afname, kleuren, formaten en andere gewenste informatie over deze tassen. We adviseren u graag.

Offerte Aanvragen

Katoenen zakjes met trekkoord

De katoenen zakjes met trekkoord zijn gemaakt van milieuvriendelijk en sterk materiaal. In de zakjes passen kleine spullen de zakjes zijn dus perfect om een geschenk in mee te geven. De katoenen zakjes zijn gemakkelijk te sluiten door de trekkoorden. Vraag ons naar de mogelijkheden met betrekking tot afname, kleuren, formaten en andere gewenste informatie over de zakjes. We adviseren u graag.

Offerte Aanvragen

Canvas tas

Bent u op zoek naar een stevige en milieuvriendelijke tas? Canvas tassen zijn van dikker materiaal dan katoenen tassen en daardoor perfect voor een zwaardere inhoud. Canvas tassen zijn verkrijgbaar in meerdere modellen en goed te bedrukken. Representatief, sterk en duurzaam. Dutch Promo Bags adviseert u graag over de mogelijkheden.

Offerte Aanvragen

Canvas strandtas

Bent u op zoek naar stijlvolle tassen voor jong en oud? Kijk dan eens naar canvas strandtassen. Deze stoere en stijlvolle tassen zijn perfect voor alledaags gebruik, een dagje uit of, zoals de naam al doet vermoeden, een dagje strand. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende materiaal kleuren en hebben twee schouderbanden en een sluitlint. Vraag ons naar de mogelijkheden met betrekking tot afname, kleuren, formaten en andere gewenste informatie over de tassen. We adviseren u graag.

Offerte Aanvragen

Vintage canvas tas

Bent u op zoek naar een stoere canvas tas? Kijk dan eens naar de vintage canvas tas. We hebben deze tassen op voorraad in verschillende kleuren. Deze tassen zijn leuk om aan te bieden met uw eigen ontwerp. De tas heeft het perfecte formaat om gemakkelijk mee te nemen naar school, werk of uitstapjes. Vraag ons naar de mogelijkheden met betrekking tot afname, kleuren, formaten en andere gewenste informatie over de zakjes. We adviseren u graag.

Offerte Aanvragen

Katoenen tas

Katoenen tassen zijn vervaardigd van milieuvriendelijk materiaal. Een moderne en bewuste keuze voor een handige draagtas. In diverse kleuren en met een eigen bedrukkingsontwerp mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Offerte Aanvragen

Staat uw bedrukte tas er niet tussen?

Geen zorgen, ons assortiment is heel breed en met alle mogelijkheden komen wij er vast wel uit om aan uw wensen te voldoen.

Offerte Aanvragen