Jouw bedrukte
Katoen / Canvas draagtas

De katoenen en canvas draagtassen zijn vervaardigd van milieu vriendelijk materiaal en tegenwoordig een moderne en zeker bewuste keuze. Wij kunnen deze ook in diverse kleuren leveren en uw logo maakt het verschil om de tas te optimaliseren. Vraag ons om advies voor de verschillende mogelijkheden.

Offerte Aanvragen

Welke draagtas zoek jij?

Katoenen tas

Katoenen tassen zijn vervaardigd van milieu vriendelijk materiaal. Een moderne en bewuste keuze voor een handige draagtas. In diverse kleuren en met een eigen bedrukkingsontwerp mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Offerte Aanvragen

Katoenen zakjes met trekkoord

De katoenen zakjes met trekkoord zijn gemaakt van milieuvriendelijken sterk materiaal. In de zakjes passen kleine spullen, de zakjes zijn dus perfect om een geschenk in mee te geven. De katoenen zakjes zijn gemakkelijk te sluiten door de trekkoorden. Vraag ons naar de mogelijkheden met betrekking tot afname, kleuren, formaten en andere gewenste informatie over de zakjes. We adviseren u graag.

Offerte Aanvragen

Canvas tas

Bent u op zoek naar een stevige en milieuvriendelijke tas? Canvas tassen zijn van dikker materiaal dan katoenen tassen en daardoor perfect voor een zwaardere inhoud. Canvas tassen zijn verkrijgbaar in meerdere modellen en goed te bedrukken. Representatief, sterk en duurzaam. Dutch Promo Bags adviseert u graag over de mogelijkheden.

Offerte Aanvragen

Canvas strandtas

Bent u op zoek naar stijlvolle tassen voor jong en oud? Kijk dan eens naar canvas strandtassen. Deze stoere en stijlvolle tassen zijn perfect voor alledaags gebruik, een dagje uit of, zoals de naam al doet vermoeden, een dagje strand. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende materiaal kleuren en hebben twee schouderbanden en een sluitlint. Vraag ons naar de mogelijkheden met betrekking tot afname, kleuren, formaten en andere gewenste informatie over de tassen. We adviseren u graag.

Offerte Aanvragen

Vintage canvas tas

Bent u op zoek naar een stoere canvas tas? Kijk dan eens naar de vintage canvas tas. We hebben deze tassen op voorraad in verschillende kleuren. Deze tassen zijn leuk om aan te bieden met uw eigen ontwerp. De tas heeft het perfecte formaat om gemakkelijk mee te nemen naar school, werk of uitstapjes. Vraag ons naar de mogelijkheden met betrekking tot afname, kleuren, formaten en andere gewenste informatie over de tassen. We adviseren u graag.

Offerte Aanvragen

Staat uw bedrukte tas er niet tussen?

Geen zorgen, ons assortiment is heel breed en met alle mogelijkheden komen wij er vast wel uit om aan uw wensen te voldoen.

Offerte Aanvragen