Jouw bedrukte
Non / PP Woven draagtas

Deze tassen zijn gemaakt van Non Woven / PP Woven materiaal en zijn zeer sterk, duurzaam en dus ideaal voor dagelijks gebruik. Non Woven / PP Woven materiaal geeft de draagtassen een modieuze uitstraling en is dus een echte imago drager. De tassen kunnen gemaakt worden in elk gewenst formaat met uw eigen opdruk.

Offerte Aanvragen

Welke draagtas zoek jij?

Non-woven draagtas

Een Non-woven tas als deze biedt luxe en draagvermogen, maar is tegelijkertijd handig mee te nemen. Met een leuke opdruk maakt u goeie indruk en promoot u uw bedrijf goed. Er is veel mogelijk met deze leuke en degelijke non-woven tas. Vraag ons gerust wat u weten wilt.

Offerte Aanvragen

Luxe non-woven tas met ogen

Deze fraaie draagtas heeft een luxe uitstraling door de metalen ringen bij de handvatten. Gecombineerd met een mooie opdruk straalt deze non-woven tas kwaliteit en luxe uit. Deze non-woven tassen worden vaak gebruikt voor het meegeven van luxere artikelen. Mede door het grote draagvermogen. Vraag een offerte aan en wij zullen u adviseren over alle mogelijkheden.

Offerte Aanvragen

PP woven boodschappentassen

De PP-Woven Big Shopper is zeer populair. U ziet hem vast veel in het straatbeeld. Door de combinatie van sterkte en toch een mooie uitstraling gebruiken heel veel mensen een PP-woven Big Shopper. Goed te bedrukken. De PP woven tas is een sterke tas die gebruikt wordt voor vele doeleinden. Vraag een offerte aan. We beantwoorden al uw vragen en bieden een scherpe prijs voor deze populaire tas. Vraag ons naar de mogelijkheden met betrekking tot afname, kleuren, formaten en andere gewenste informatie overdeze tassen. We adviseren u graag.

Offerte Aanvragen

Non-woven schoudertas

De non-woven schoudertas met verstelbare lus is een tas die erg stevig en sterk is. Deze tassen zijn perfect voor uw medewerkers als cadeau voor hun documenten, mappen en werkmaterialen. Daarnaast worden deze tassen vaak gebruikt als gymtas of schooltas. De lange schouderbanden kunnen voor iedereen worden aangepast. Deze tassen zijn gemaakt van zacht maar sterk non-woven materiaal met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Vraag ons naar de mogelijkheden met betrekking tot afname, kleuren, formaten en andere gewenste informatie over de zakjes. We adviseren u graag.

Offerte Aanvragen

Staat uw bedrukte tas er niet tussen?

Geen zorgen, ons assortiment is heel breed en met alle mogelijkheden komen wij er vast wel uit om aan uw wensen te voldoen.

Offerte Aanvragen