Jouw
Papieren
tas bedrukken

Waarom kiezen voor een papieren tas? Simpel! Papieren tassen zijn een goede keuze als je een bijdrage wil leveren aan het terugdringen van de plastic soup in onze oceanen. Dus zoek jij een tas voor jouw winkel, evenement of restaurant? Laat dan een papieren tas bedrukken. Wij hebben tassen in verschillende soorten en maten. Van een strakke papieren snacktas tot een mooie papieren tas met gedraaid handvat. Ook hebben we een luxe variant met koorden. Zo is jouw zaak mooi vertegenwoordigd op straat. Kijk maar eens om je heen: papieren tassen zijn niet meer weg te denken in het straatbeeld. Bekijk al onze papieren draagtassen of vraag direct een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Welke draagtas zoek jij?

Papieren tas bedrukken met gedraaid handvat

De papieren tassen met gedraaid handvat zijn onze meest gekozen tassen. En dat is niet zo gek. De tas heeft namelijk een luxe uitstraling een perfecte winkeltas en door zijn handvat een goed draagvermogen voor het gewicht. Een mooie tas geeft jouw producten waarde. Een logo of andere opdruk maakt het natuurlijk helemaal af. Papieren tassen met gedraaid handvat zijn natuurlijk ook geschikt voor andere doeleinden. Ideaal voor cadeaus of als je goedkope goodiebag tassen wil bestellen voor jouw event.

Papieren tassen met gedraaid handvat bestellen? We hebben de volgende mogelijkheden:

● Papieren tas bedrukken vanaf 250 stuks middels zeefdruk of 5.000 stuks custom made.
● In heel veel verschillende formaten te bedrukken maar ook weer custom made.
● Wit en Bruin als basis kleuren maar daarnaast nog veel meer mogelijkheden voor een speciale kleur.
● Binnen 10 dagen geleverd voor kleinere aantallen middels zeefdruk, rest op aanvraag.

Liever geen papieren tas bedrukken? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op. Geen inspiratie voor een opdruk? Neem dan eens een kijkje bij onze papieren tassen in onze webshop.

Offerte Aanvragen

Papieren kraft tas bedrukken

Onze kraft tassen zijn van gerecycled papier gemaakt. Dit is een ecologische, duurzame papiersoort van hoge kwaliteit. Kraft tassen zijn beter voor het milieu en ze hebben een luxe uitstraling. Kraft tassen zijn tegenwoordig hartstikke hip. De structuur van het papier is wat grover dan normaal papier. Hierdoor krijgt de tas een vintage look. De tassen hebben een stevig handvat. Daarnaast is kraft papier steviger dan normaal papier. Ideaal voor wanneer de tas wil gebruiken voor zwaardere producten. Onze gerecycled kraft tassen komen standaard in een lichtbruine kleur maar u kunt het ook in het wit bestellen.

● In heel veel verschillende formaten, vraag het ons.
● Papieren kraft tas bedrukken vanaf 500 of 1.000 stuks, afhankelijk van het formaat.

Liever geen kraft tas bedrukken? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op. Geen inspiratie voor een opdruk? Neem dan eens een kijkje bij onze kraft tasjes in onze webshop.

Offerte Aanvragen

Papieren tasjes met platte lus bedrukken

Ben je op zoek naar goedkope papieren tasjes? Dan is de variant met een platte lus een goede keuze. Ideaal wanneer je een restaurant, snackbar of cafe hebt. Maar ook een sportzaak, kledingwinkel of doe-het-zelf zaak maakt gebruik van de tassen met platte lussen. Laat daarom een papieren tas voor jouw zaak bedrukken. Jouw klanten gaan dan de deur uit met een stevige tas met logo! Uiteraard hebben we meerdere mogelijkheden: 

● Papieren tasjes bedrukken vanaf 250 stuks middels zeefdruk.
● In diverse verschillende formaten en ook custom made vanaf 5.000 stuks.
● Wit en bruin zijn de standaard kleuren, maar ook daarnaast nog veel verschillende kleuren.
● Binnen 10 dagen geleverd middels zeefdruk en anders graag op aanvraag.

Liever geen papieren tas bedrukken? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op. Geen inspiratie voor een opdruk? Neem dan eens een kijkje bij onze papieren tasjes platte lus in onze webshop.

Offerte Aanvragen

Papieren snacktas bedrukken

Papieren snacktassen zijn stevig en kunnen bedrukt worden met logo en eventueel een grotere afbeelding. Door de brede bodem en de zijvouw zijn ze geschikt voor snackbars, take away en bezorg- en afhaaldiensten. Zo kan een grote bestelling makkelijk worden vervoerd.

● In wit en bruin kraft beschikbaar.
● Papieren snacktas bedrukken vanaf 250 stuks middels zeefdruk en custom made op aanvraag.
● In twee verschillende formaten: 26x17x25 cm en 32x21,5x27 cm.
● Binnen 10 dagen geleverd als zeefdruk order, custom made op aanvraag.

Liever geen papieren snacktas bedrukken? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op. Geen inspiratie voor een opdruk? Neem dan eens een kijkje bij onze papieren snacktas in onze webshop.

Offerte Aanvragen

Luxe papieren shopping tas bedrukken

Deze luxe papieren tas is favoriet onder de winkels. Dit luxe kraft tassen met katoenen of pp koorden is perfect geschikt om kleding of andere dingen in mee te geven. Het heeft een stoere uitstraling en geeft een ‘high end’ gevoel aan klanten. Veel luxe merken verpakken hun producten namelijk in luxe shopping bags. Laat voor jouw winkel of zaak dus een papieren shopping tas bedrukken.

● Luxe papieren tas bedrukken vanaf 100 stuks.
● In heel veel verschillende formaten: alles custom made.
● Wit is de basis kleur maar door all overdruk kunnen we alle kleuren voor u regelen.
● Levering in overleg.

Liever geen luxe papieren shopping tas bedrukken ? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op. Geen inspiratie voor een opdruk? Neem dan eens een kijkje bij onze luxe papieren tassen in onze webshop.

Offerte Aanvragen

Papieren wijnfles tas bedrukken

Een wijnfles is natuurlijk een ideaal relatiegeschenk. Maar een fles wijn is natuurlijk voor iedereen een leuk cadeau. Dus wat is een fles wijn zonder mooie cadeauverpakking? Onze kraft wijnfles tas is perfect om een mooie wijnfles in mee te geven. De wijnfles tas kan bedrukt worden met jouw logo. De wijnfles tas heeft gedraaide koorden wat zorgt voor een luxe uitstraling.

● Papieren wijnfles tassen bedrukken vanaf 250 stuks.
● In diverse verschillende formaten, dit afhankelijk van het aantal flessen.
● Wit en bruin zijn de verschillende kleuren papier, maar door middel van all overdruk kunnen we aan al uw wensen voldoen, een mooie zwarte wijnfles tas met een mooie opdruk oogt heel chique.
● Levering in overleg maar vanuit de webshop in zeefdruk kunnen we ook binnen 10 dagen leveren.

Liever geen papieren wijnfles tas bedrukken? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op. Geen inspiratie voor een opdruk? Neem dan eens een kijkje bij onze papieren wijnfles tassen in onze webshop.

Offerte Aanvragen

Luxe papieren tas met glans gelamineerd bedrukken

Wil je net een stapje verder dan een papieren shopping tas? Dan is onze mooie matte en glossy uitvoering een hele goede keuze. We leveren deze luxe papieren tassen vaak aan modewinkels, schoenenwinkels, en sportzaken, maar ook bedrijven die in verband met een evenement hun product onder de aandacht willen brengen. We hebben witte en zwarte papieren tassen. Liever een andere kleur? Ook dat is mogelijk doormiddel van all overdruk.

● Luxe papieren tas bedrukken vanaf 100 stuks.
● In verschillende custom made formaten.
● Door middel van all over druk in veel kleuren te leveren.
● Levering in overleg en vanuit de webshop middels zeefdruk in 10 dagen.

Liever een luxe shopping tas zonder opdruk? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op. Geen inspiratie voor een opdruk? Neem dan eens een kijkje bij onze luxe shopping tassen in onze webshop.

Offerte Aanvragen

Luxe papieren draagtas glossy/mat gelamineerd

Zwarte papieren tassen bestellen? Met een mooie glossy of matte uitstraling? Deze luxe papieren draagtassen zijn mat of glans gelamineerd. Geschikt voor juweliers, sportzaken, schoen- en modezaken. Kies uit verschillende mogelijkheden! Bijvoorbeeld een opvallende en chique bedrukking of folie-opdruk. Deze uitvoering is bijvoorbeeld voorzien van zilverfolie op een mat zwarte tas met een stijlvol zwart koord als handvat. We kunnen het nog luxer met extra lint maken. Er zijn erg veel mogelijkheden voor deze luxe tas dus vraag ons gerust naar meer informatie.

● Luxe papieren tas bestellen vanaf 250 stuks.
● In custom made verschillende formaten.
● We kunnen de kleur leveren die u wenst middels pms waarde, vraag naar de mogelijkheden.
● In overleg geleverd.

Liever een papieren draagtas glossy/mat gelamineerd zonder opdruk? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op. Geen inspiratie voor een opdruk? Neem dan eens een kijkje bij onze papieren draagtas glossy/mat gelamineerd in onze webshop.

Offerte Aanvragen

Papieren tas met venster en gedraaid koord

Misschien ben je wel op zoek naar iets unieks! Ook daar helpen we je graag bij. Onze papieren tas met venster is leuk en een keer wat anders. Jouw product wordt als het ware tentoongesteld in een papieren tasje. Deze tassen hebben een leuk extraatje: een papieren hangtag. Ideaal voor een persoonlijke boodschap. Deze tasjes zijn gemaakt van kraft papier.

● Vanaf 100 stuks.
● In drie verschillende formaten:      
11,5 + 6,4 x 14,5 cm, 8 + 8 x 19 cm en       22 + 12 x 32 cm.
‍● In bruin, zwart bruin en zwart te verkrijgen.
‍● Binnen 2-3 dagen geleverd

Webshop

Papieren zakken bedrukken

Papieren zakken nodig? Leuk om een kleinigheidje in mee te geven. Perfect als je een sieraden- of decoratie winkel hebt. De papieren zakjes worden ook gebruikt als cadeaupapier. Zo pak je snel en op een leuke manier cadeautjes in. Je maakt de zakjes natuurlijk helemaal af met jouw eigen logo of ontwerp. Gebruik ook deze papieren zakken als goodiebag. Ook deze zakken bedrukken we graag met logo of ander ontwerp.

● Vanaf 25.000 stuks.
● In een aantal verschillende formaten, vraag ons voor meer informatie.
● Voor bedrukte zakjes in wit of bruin met bedrukking te leveren. Onbedrukte zakjes in diverse kleuren te leveren, kijk op onze webshop.
● Binnen 2-3 dagen geleverd, bedrukt in overleg.

Liever een papieren zak zonder opdruk? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op. Geen inspiratie voor een opdruk? Neem dan eens een kijkje bij papieren zakken in onze webshop.

Offerte Aanvragen

Andere papieren tas bedrukken?

We hebben veel verschillende papieren en kraft tassen. Neem direct contact met ons op of neem een kijkje in onze webshop.

Webshop