Jouw bedrukte
Papieren draagtas

De tas die u steeds meer tegenkomt en dan in het gehele straatbeeld. Van een strakke papieren snacktas tot een mooie papieren tas met gedraaid handvat of de luxe variant met koorden en een matte of glanzende uitstraling. Bij ons heeft u keus in heel veel mogelijkheden want de keuze is enorm.

Offerte Aanvragen

Welke draagtas zoek jij?

Papieren tas met gedraaid handvat

Papieren tassen met een papieren gedraaid handvat bieden meer draagvermogen dan tassen met een platte lus. Daarnaast heeft deze tas een luxe uitstraling en is geschikt voor vele toepassingen. Al dan niet bedrukt met uw logo of andere opdruk. Vraag ons naar de mogelijkheden met betrekking tot afname, kleuren, formaten en andere gewenste informatie over deze tassen. We adviseren u graag.

Offerte Aanvragen

Papieren tas met gestanst handvat

Gerecycled Kraft is een duurzame oplossing voor een praktische draagtas. Het straalt direct duurzaamheid uit en is vriendelijk voor het milieu. Met stevig gestanst handvat. Meerdere formaten beschikbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden. Deze kraft tas met uit gestanste handvaten kan met een leuke opdruk en geeft een luxe uitstraling.

Offerte Aanvragen

Papieren tas met platte lus

Papieren tassen met een platte lus als handvat zijn stevig en makkelijk in gebruik. Dit type tas is prijstechnisch erg interessant ten opzichte van andere papieren varianten. Vraag ons naar de mogelijkheden met betrekking tot afname, kleuren, formaten en andere gewenste informatie over deze tassen. We adviseren u graag.

Offerte Aanvragen

Papieren snacktas

Papieren snacktassen zijn stevig en kunnen bedrukt worden met logo en eventueel een actiebeeld. Door de brede bodem en de zij vouw zijn ze geschikt voor snackbars, take away en bezorg- en afhaaldiensten. Ze zijn verkrijgbaar in wit en kraft. Vraag ons naar de mogelijkheden met betrekking tot afname, formaten en andere gewenste informatie over deze tassen. We adviseren u graag.

Offerte Aanvragen

Luxe papieren tas

Deze luxe kraft tas met katoenen koorden is perfect geschikt om kleding of andere dingen in mee te geven. De luxe tas heeft een stoere uitstraling en is dus perfect om mee te geven aan uw klanten. Vraag een offerte aan en wij zullen u graag adviseren over alle mogelijkheden.

Offerte Aanvragen

Papieren wijnfles tas

Deze kraft wijnfles tas is perfect om een mooie wijnfles in mee te geven. De wijnfles tas kan bedrukt worden met uw logo. De wijnfles tas heeft gedraaide koorden wat zorgt voor een luxe uitstraling. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden met betrekking tot formaat, logo en andere gewenste informatie over de tassen.

Offerte Aanvragen

Luxe papieren tas met glans gelamineerd

Deze mooie matte en glossy uitvoering is een hele mooi tas. Super-de-luxe en op veel manieren te bedrukken met uw logo of actiebeeld. We leveren deze tassen vaak aan modewinkels, schoenenwinkels, en sportzaken, maar ook bedrijven die in verband met een evenement hun product onder de aandacht willen brengen. Laat u informeren over de uitgebreide mogelijkheden en prijzen.

Offerte Aanvragen

Luxe papieren draagtas glossy/mat gelamineerd

Luxury draagtassen mat of glans gelamineerd zijn erg geschikt voor juweliers, sportzaken, schoen- en modezaken. Er zijn veel mogelijkheden voor een opvallende en chique bedrukking of folie-opdruk. Deze uitvoering is bijvoorbeeld voorzien van zilverfolie op een matzwarte tas met een stijlvol zwart koord als handvat. Er zijn erg veel mogelijkheden voor deze luxe tas dus vraag ons gerust naar meer informatie.

Offerte Aanvragen

Papieren tas met venster en gedraaid koord

Deze papieren tas met gedraaid koord en venster is leuk om ergens ten toon te stellen. Door het venster zijn er verschillende manieren om deze mooie tas te gebruiken. U kunt op de hang tag wat aan de tas zit nog een leuk tekstje schrijven. Stuur ons gerust een bericht voor alle mogelijkheden.

Offerte Aanvragen

Papieren zak

Deze papieren zak is perfect om een kleinigheidje in mee te geven of om andere spullen in mee te geven. Op de papieren zak kunt u zelf uw ontwerp van het logo laten plaatsen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor deze papieren zak.

Offerte Aanvragen

Staat uw bedrukte tas er niet tussen?

Geen zorgen, ons assortiment is heel breed en met alle mogelijkheden komen wij er vast wel uit om aan uw wensen te voldoen.

Offerte Aanvragen