Jouw bedrukte
Plastic draagtas

Wij kunnen voor u diverse plastic draagtassen bedrukken. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Er zijn verschillende soorten plastic, maten en kleuren. Zelfs biologisch afbreekbare. Vraag ons alles wat u weten wilt over deze tassen.

Offerte Aanvragen

Welke draagtas zoek jij?

Plastic tas met gestanst handvat

Plastic tassen met uit gestanste en versterkte handgreep vormen een prima mogelijkheid voor een kwalitatieve draagtas met veel draagvermogen. Ook kunnen we eventueel in plaats van een versterkt handvat de bovenrand om slaan etc . In kleur bedrukt met uw logo of andere opdruk? Het kan allemaal. Naast de witte basisfolie zijn er veel andere mogelijkheden. Ook kunnen we deze leveren in BIO-DEGRADABLE. Vraag ons alles en we geven u advies. Er is heel veel mogelijk.

Offerte Aanvragen

Plastic lustassen

Plastic lustassen zijn stevig en functioneel. Door de lussen als handvat hebben ze meer inhoud en meer draagvermogen. Daardoor zijn plastic lustassen geschikt voor vele toepassingen. Helemaal door de mogelijkheid de bovenrand om te slaan voor extra draagvermogen. Ze hebben een mooie uitstralingen zijn mede daardoor erg gewild. Deze lustassen zijn ook verkrijgbaar in BIO-DEGRADABLE. Naast de basiskleur wit zijn er vele mogelijkheden. Vraag ons alles wat u weten wilt over deze tassen.

Offerte Aanvragen

Plastic verzendzakken

Plastic verzendzakken zijn praktisch en representatief. Verstuur alles makkelijk en veilig. We leveren plastic verzendzakken in verschillende uitvoeringen en altijd scherp geprijsd. Vraag ons naar de mogelijkheden op het gebied van formaten en bedrukking of andere aspecten. We beantwoorden al uw vragen snel en helder.

Offerte Aanvragen

Plastic broodzakken

Voor standaard plastic broodzakken eventueel aan een beugel kunt u bij ons ook een scherpe offerte aanvragen. Deze broodzakken zijn één- of tweezijdig te bedrukken in verschillend aantal kleuren. Mooi glanzend basismateriaal in diverse diktes verkrijgbaar, afgestemd op uw brood. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Staat uw bedrukte tas er niet tussen?

Geen zorgen, ons assortiment is heel breed en met alle mogelijkheden komen wij er vast wel uit om aan uw wensen te voldoen.

Offerte Aanvragen