Jouw
Plastic tas bedrukken

Ondanks wet- en regelgeving vanuit de overheid worden plastic tassen nog steeds veel gebruikt in winkels. Ook Dutch Promo Bags levert de tassen in een milieuvriendelijke variant, biodegradable namelijk. Klanten betalen nu zelf voor een plastic tasjes in de winkel. Het is een goedkope keuze wanneer je er voor kiest om plastic tassen te bedrukken. We hebben veel verschillende formaten en kleuren. Jouw plastic tassen bedrukken we met één of meerdere kleuren of fullcolour al dan niet aflopend. Ook de opdruk mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte plastic tas? Neem contact op, we helpen je graag!

Offerte Aanvragen

Welke draagtas zoek jij?

Plastic tas met gestanst handvat bedrukken

Plastic tas bedrukken voor jouw winkel? De tas met gestanst handvat is een goede keuze als boodschappentas. Plastic tassen met uitgestanste en versterkte handgreep vormen een prima mogelijkheid voor een kwalitatieve draagtas met veel draagvermogen door middel van verschillende diktes. Ook kunnen we eventueel in plaats van een versterkt handvat de bovenrand omslaan. In kleur bedrukt met uw logo of andere opdruk? Het kan allemaal. Naast de witte basis folie zijn er veel andere mogelijkheden. Ook kunnen we plastic tassen bedrukken in biologisch afbreekbaar materiaal. Zo maak je een betere keuze voor het milieu.

● Plastic tas bedrukken vanaf 6.000 stuks.
● In heel veel verschillende formaten, niets is vreemd.
● Wit is de basis kleur maar we hebben heel veel verschillende kleuren, vraag ons er naar.
● Binnen ca. 6 weken geleverd.

Liever geen plastic tas bedrukken? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op. Ben je op zoek naar een andere soort plastic tas? Neem dan eens een kijkje bij onze plastic tassen in onze webshop.

Offerte Aanvragen

Plastic lustassen bedrukken

Deze plastic tas wordt vaak gekozen door kledingwinkels en de supermarkten. Ze hebben een mooie uitstraling en zijn daardoor erg gewild. Een mooie plastic lus tas om voor jouw winkel of zaak te bedrukken. Plastic lustassen zijn stevig en functioneel. Door de lussen als handvat hebben ze meer inhoud en meer draagvermogen. Daardoor zijn plastic lustassen geschikt voor vele toepassingen. Helemaal door de mogelijkheid de bovenrand om te slaan voor extra draagvermogen. Deze lustassen zijn ook verkrijgbaar in biologisch afbreekbaar materiaal. Naast de basiskleur wit zijn er vele mogelijkheden.

● Plastic lus tas bedrukken vanaf 6.000 stuks.
● In veel verschillende formaten custom made te produceren.
● Wit is de basis kleur, maar daarnaast in veel verschillende kleuren te leveren.
● Binnen ca. 5-6 weken geleverd.

Liever geen plastic lustas bedrukken? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op. Ben je opzoek naar een andere soort plastic tas? Neem dan eens een kijkje bij onze plastic tassen in onze webshop.

Offerte Aanvragen

Plastic verzendzakken bedrukken

Iedereen winkelt tegenwoordig online! Daarom kan jouw winkel natuurlijk niet zonder plastic verzendzakken. Laat mooie plastic verzendzakken bedrukken met jouw logo. Onze zakken zijn praktisch en representatief. Verstuur alles makkelijk en veilig. We bedrukken plastic zakken in verschillende uitvoeringen en altijd scherp geprijsd.

● Plastic verzendzak bedrukken vanaf 2.000 stuks.
● In diverse verschillende formaten te verkrijgen, afgestemd op uw artikel.
● Voor verschillende kleuren, vraag ons de mogelijkheden naast de standaard kleur wit en zwart.
● Levering in overleg.

Liever geen plastic verzendzak bedrukken? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op. Ben je opzoek naar een andere soort plastic zak? Neem dan eens een kijkje bij onze plastic verzendzakken in onze webshop.

Offerte Aanvragen

Plastic broodzakken bedrukken

We bedrukken ook plastic broodzakken voor bakkerijen. Een mooie bedrukte broodzak met logo voor jouw producten. Voor standaard plastic broodzakken (eventueel aan een beugel) hebben we ook scherpe prijzen! Deze broodzakken zijn een- of tweezijdig te bedrukken in verschillend aantal kleuren. Mooi glanzend basismateriaal in diverse diktes verkrijgbaar, afgestemd op het brood. We helpen je graag bij het ontwerpen van een broodzak.

● Plastic broodzakken bedrukken vanaf 25.000 stuks.
● In diverse verschillende formaten, voor heel brood, half brood en broodjes, elke maat is mogelijk.
● Transparant is de basis kleur.

Offerte Aanvragen

Andere plastic zak bedrukken?

We hebben veel verschillende plastic of papieren zakken om te bedrukken. Neem direct contact met ons op of neem een kijkje in onze webshop.

Webshop